MAREN PÅ PALLEN

Maren Hølland Solvik slo til i feltfinalen på LS siste dag! Hun ble nummer 3 av 333 skyttere i klasse 2, med 40/5 treff👏🏼

Ole Arnt Solheim var også i finalen og fikk en fin 35. plass med 34/3 treff☺️

Militært NM

Knut Martin og Gunnar kvalifiserte seg til finalen i MilNM. Det var en spennende anvising. Knut Martin endte på en 5. plass, mens Gunnar endte på 8. plass. De var med på å ta laggull for HV-08 sammen med Kjell S. Hovland fra Rogaland. Gunnar ble dermed den fjerde Vegårshei-skytteren som er på gullaget til HV-08.

Knut Martin vant også Lingeklubbens premie, som går til beste sammenlagt på felt, stang og felthurtig, og er den andre Vegårsheiskytteren som vinner denne, men første som vinner med HK416. Trond har vunnet denne hele fem ganger tidligere da premien var oppsatt i AG3-klassen.

Trond ble nr 42, Magnus nr 51, Magne Ingolf nr 66 og Casper nr 124.

RESULTATER TIRSDAG🌧️

Maren og Ole Arnt har skutt finale på bane i klasse 2. Ole Arnt skøyt seg opp fra 14 plass til 12. plass. Maren skøyt seg opp til 30. plass fra 43. plass. Vi gratulerer begge to med en god gjennomføring👏🏼

I dag startet også Militært NM.

RESULTATER:

Felt: Knut Martin Solvik – 30/16; Gunnar Solvik – 29/14; Trond Glidje – 26/11; Magnus Rugnes – 26/8; Magne Ingolf – 23/6; Casper Halvorsen – 18/4

Stang: Knut Martin Solvik – 39 treff; Gunnar Solvik – 32 treff; Magne Ingolf – 27 treff; Magnus Rugnes – 26 treff; Trond Glidje – 25 treff; Casper Halvorsen – 19 treff

Felthurtig: Knut Martin Solvik – 8,37; Gunnar Solvik – 9,45; Trond Glidje – 9,11; Magnus Rugnes – 11,01; Casper Halvorsen – 9,29

MIL-NM finalen kan dere følge live i morgen onsdag fra klokken 14.00.

RESULTATER MANDAG💧

Klasse 2 felt: Maren Solvik- 29/18; Ole Arnt Solheim – 29/14. Begge er også her kvalifisert til finale👏🏼 Gratulerer!

Klasse 3 felt: Nina Vatne Alfsen – 25/15

Klasse 4 bane: Gunnar Solvik – 228

RESULTATER SØNDAG☀️

Klasse 2 bane: Ole Arnt Solheim – 244p; Maren Solvik – 241p; Magne Ingolf Madsen -225p

Både Ole Arnt og Maren er kvalifisert til finale, den kan dere se live tirsdag klokken 19.00!

Klasse 3 bane: Nina Alfsen – 230p

Stang: Ole Arnt Solheim – 16 treff; Magne Ingolf Madsen – 3 treff😂

Felthurtig: Magne Ingolf Madsen – 15,32